Agnes

Agnes

Administratief medewerker

Agnes ondersteunt de collega’s op het bedrijfsbureau en verkoop. Agnes doet tevens de debiteurenbewaking. Agnes is een echte paardenliefhebber. Niet alleen rijdt ze dressuurpaarden, ze jureert ook bij wedstrijden.

Bjorn

Bjorn

Productiemedewerker

Bjorn zorgt vooral voor de nabewerking van de producten en verder op alle productieafdelingen te vinden. De auto van Bjorn is bijna een kunstproject en na jaren als motorcrosser actief te zijn geweest, wil hij ook graag op twee wielen de openbare weg op.

Demy

Demy

Productiemedewerker

Demy is de benjamin van ons team en vaak met Johnny op de persafdeling te vinden en is de specialist in het lassen van rubberprofielen. Op feestjes transformeert Demy van een rustige collega in een drukke stuiterbal.

Johnny

Johnny

Productiemedewerker

Johnny produceert de meeste vormartikelen en is voornamelijk werkzaam op de persafdeling. We hebben John op de foto voor het eerst zonder pet gezien.

Kor

Kor

Medewerker logistiek

Kor is een manusje van alles en naast de logistieke werkzaamheden is Kor veel te vinden bij de extrusie, wals of snijmachines. Kor is dé sfeermaker van Hofland en zorgt iedere dag, bewust en onbewust, minimaal voor één schaterlach bij zijn collega’s.

Maikel

Maikel

Productiemanager

Maikel is verantwoordelijk voor de productie en logistiek binnen Hofland Rubber en daardoor veel op productievloer te vinden. Daarnaast speelt procesoptimalisatie een belangrijke rol in zijn takenpakket. Maikel heeft een groot voorliefde van alles wat Oostenrijk biedt en is als “gepensioneerd” skileraar tevens bedreven in alle facetten van de après ski.

Marty

Marty

Productiecoördinator

Marty verdeelt de orders onder het personeel en produceert de meer complexe persproducten. Bovendien is hij dé operator van onze CNC gestuurde snijmachines. Marty stapt graag op de trein om (internationale) stedentrips te maken.

Peter

Peter

Sales

Peter rijdt als vertegenwoordiger door Nederland en bezoekt dagelijks klanten voor Hofland Rubber. Peter bouwt jaarlijks een compleet (miniatuur) kerstdorp in zijn huis.

René

René

General manager

René was tot 2021 eigenaar van Hofland Rubber en heeft nog steeds de dagelijkse leiding. Met hierdoor een breed werkgebied waaronder sales, procurement en QESH. Scoorde begin jaren 90 met zijn band een hit met het liedje “Jij bent de zon”.

Wieger

Wieger

Productiemedewerker

Wieger is een productieduizendpoot en daarom bij alle machines te vinden maar bovenal de lijmspecialist van Hofland Rubber en verlijmt vele materialen tot een eind product. Wieger is gespecialiseerd in het verkrijgen van “koopjes”.

Willem

Willem

Customer service

Willem is de spin in het web op het bedrijfsbureau en de nestor (qua dienstjaren) van Hofland Rubber. Van technische (rubber) problemen oplossen bij klanten, orders invoeren tot calculeren, van tekenen tot inkopen, hij is overal inzetbaar. Willem draait zijn hand niet om voor een hardloopwedstrijd en rent regelmatig een flink aantal kilometers.