Onze missie

Onze rijke historie bewijst dat wij veranderingen aankunnen. We transformeren mee met de wensen en behoeften van onze klanten. Eigenlijk net zoals rubber; flexibel, bestand tegen een stootje en overal voor in te zetten. Ons netwerk aan betrouwbare partners en grote hoeveelheid kennis in house maakt ons tot een rubberfabriek waar veel mogelijk is. Daarnaast hebben wij de voordelen van een kleinere organisatie: we blijven persoonlijk en kennen onze klanten.

De missie van Hofland Rubber is dan ook:

“Samen met de klant rubberproducten produceren van kleine series tót volume.”

 

Onze visie

In de komende jaren bouwt Hofland Rubber verder aan haar positie in de rubberindustrie. We worden dé speler die voorziet in allerlei vraagstukken op gebied van rubber, kunststoffen en gelijksoortige materialen. Na de overname door de Hevea Holding beschikken we over meer kennis en een breder netwerk waarmee we onze organisatie naar een hoger niveau gaan brengen. De komende tijd zullen wij ons richten op het optimaliseren van de processen en de organisatie zodat we efficiënter gaan produceren en onze klanten sneller kunnen voorzien van kwaliteitsproducten. Onze drie kernwaarden zullen hierbij als leidraad gelden: robuust, gestructureerd en foutvrij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Net zoals zusteronderneming RIS Rubber in Lelystad is het voor Hofland Rubber belangrijk om Maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We zijn trotse sponsor van:

  • Hoofdsponsor van FCC De Spartanen in Zevenhuizen
  • Sponsor van HPS racingteam – Mariska Van Wijngaarden motorcoureur ProCup 600