Hofland Rubber in Tolbert produceert rubberproducten met behulp van een uitgebreid machinepark. Onze expertise is het produceren van kleine series rubberartikelen met een korte levertijd. Met ons hechte team werken we samen met onze klant naar het gewenste eindresultaat.

Kort gezegd kun je bij Hofland terecht voor:

Door onze lange historie hebben we veel ervaring met rubberproducten en toepassingen. Ben je op zoek naar afdichtingen en heb je deze snel nodig? Of zoek je een rubberprofiel of vormartikel uit een matrijs? Bij Hofland Rubber staan we paraat om jouw rubberproducten volgens de hoogste standaarden te produceren.

Voor iedere toepassing een passende oplossing.

Historie van Hofland Rubber

Voor een duik in onze archieven hebben we het stof van vele documenten geblazen. En wat bleek: Hofland is al sinds 1946 actief in Groningen. Een stuk eerder dan we tot nu toe altijd dachten! Destijds onder de naam Heeneman Techniek. In 1993 krijgt het bedrijf de naam Hofland Deltaflex Groep. Onder die naam wordt er hard aan de weg getimmerd en krijgt het bedrijf in 2018 ISO-certificering. Flash forward naar 2021: Hofland Deltaflex Rubbertechniek wordt overgenomen door de Hevea Holding en gaat sinds 2023 verder als Hofland Rubber. Kortom: een ruime geschiedenis voor een bescheiden bedrijf uit het Noorden. En hoewel de tijdlijn al indrukwekkend is; er staan nog vele stappen op de planning.

 

Hevea Holding

Hofland Rubber maakt sinds 2021 deel uit van de Hevea Holding. Ben je op zoek naar een totaalleverancier voor al jouw rubberartikelen? En heb je het liefst contact met mensen die alles weten van rubber? Dan ben je bij de Hevea Holding aan het juiste adres.

  • Bij RIS Rubber in Lelystad kun je terecht voor het ontwikkelen, produceren en testen van complexe rubbervormartikelen en rubber-metaalproducten.
  • RIS Rubber heeft ook een vestiging in Kula (Bulgarije), hier worden de grotere series geproduceerd. Op die locatie kunnen we efficiĆ«nt produceren tegen lage kostprijs.
  • Hofland Rubber in Tolbert biedt een breed scala aan rubbervormartikelen met een flexibele en snelle levering.

Van grote, complexe, series tot kleine opdrachten met spoed; de Hevea Holding produceert het.

Hevea Holding