Kwaliteit

Eco-kwaliteit – Eco-kwaliteit staat voor Economische kwaliteit. De voordeligste optie. Ook de optie met het minste polymeer (10%).  Deze kwaliteit adviseren wij voornamelijk bij algemene toepassingen waarbij de eisen niet heel hoog zijn.

Standaard kwaliteit – Deze kwaliteit bevat 30% polymeer. Hierdoor is het product ook duurder. Het is echter wel de juiste keuze als de eisen hoger zijn.

Excellente kwaliteit – Zoek je het allerbeste? Kies dan kies voor de excellente kwaliteit. Deze bevat 100% polymeer. Het verschil uit zich voornamelijk in de specificaties als treksterkte, rek bij breuk en het temperatuurbereik.

Uit bovenstaande materialen stansen, snijden wij producten op maat óf slitten ze tot stroken. Wil je het zelfklevend hebben? Hofland Rubber maakt het jou zo makkelijk mogelijk. Daarnaast leveren wij een groot assortiment granulaat producten. Dit gerecyclede materiaal is in diverse soorten en productvarianten leverbaar.

Kortom, bij Hofland Rubber zijn we flexibel als het gaat om plaatrubbers. Neem contact met ons op zodat we samen aan de slag kunnen gaan en aan jouw vraag kunnen voldoen.

Kwaliteit

 
Eco-kwaliteit
Standaard kwaliteit
Excellente kwaliteit
Para(natuur)rubber ✔️ ✔️
SBR rubber plaat ✔️   ✔️
EPDM rubber plaat ✔️ ✔️ ✔️
NBR rubber plaat ✔️ ✔️ ✔️
CR rubber plaat ✔️ ✔️ ✔️
Siliconen plaat     ✔️
Food grade kwaliteiten     ✔️
FKM kwaliteiten ✔️    
Polyurethaan plaat   ✔️