Hofland Rubber is trots om te melden dat wij ook dit seizoen als trotse sponsor verbonden blijven aan het HPS Racingteam met coureur Mariska van Wijngaarden. Mariska is een buitengewone vrouwelijke coureur die haar mannetje staat in de wereld van motorracen. Maar wat haar nog meer bijzonder maakt, is haar inspirerende levensverhaal.

Op jonge leeftijd verloor zij grotendeels haar gehoor, wat haar motiveerde om te vechten voor haar positie in de maatschappij. Op 15-jarige leeftijd werd ze geconfronteerd met lymfeklierkanker, maar ze overwon ook deze uitdaging en is nu nog steeds de doorzetter die ze altijd al was. Nu zet ze haar doorzettingsvermogen in op twee wielen.

Bij Hofland Rubber zijn we er trots op dat we kunnen bijdragen aan de sportieve ambities van deze kanjer. We wensen Mariska veel succes in de ProCup 600 van het komende seizoen!

Voeg content toe.